Aanmelden

Graag verwelkomen wij uw kind op onze school. In de meeste gevallen zal een nieuwe leerling vier jaar oud zijn. Wij leiden u graag rond op school voor een eerste kennismaking. We laten dan in praktijk zien hoe we ons onderwijs hebben ingericht. Daarbij vertellen we over onze visie en de manier waarop we dit in de klas vertalen. In onze schoolgids leest u alle informatie over onze school. Deze krijgt u mee na een rondleiding. Downloaden kan natuurlijk ook.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen. Dit krijgt u van ons mee na een rondleiding. Na de aanmelding schrijven wij uw kind in. Daarvoor is het belangrijk dat wij beschikken over alle informatie. Alles wat wij nodig hebben vragen wij op het aanmeldformulier.

Kennismaken en instromen
  • Kinderen die 4 worden in de maanden juni t/m september, starten aan het begin van het schooljaar dat start nadat ze vier jaar geworden zijn.
  • Kinderen die 4 worden van oktober tot 1 juni stromen in op de dag nadat zij jarig zijn geweest.
  • Kinderen die binnen Eindhoven wisselen van school, starten in overleg.
  • In alle gevallen neemt de leerkracht van te voren contact op met de ouders voor het maken van een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maken wij ook een afspraak voor de wenmomenten in de klas. Dat zijn er ongeveer 5. Tijdens het eerste wenmoment mogen de ouders blijven.
  • Na 6 weken maken wij weer een afspraak om de voortgang te bespreken.